Oefentherapie

Uw lichaam functioneert beter als er een evenwicht is tussen belastbaarheid en dagelijkse belasting. Oefentherapie bestaat uit gerichte mobiliserende, stabiliserende, spierversterkende oefeningen en oefeningen en advies gericht op houdingscorrectie en het verbeteren van bewegingsgewoonten.

De belastbaarheid van uw lichaam wordt vergroot. Samen met u zorgen we ervoor dat u weer optimaal functioneert en meer belasting aankunt. We gaan daarbij uit van uw eigen doelstellingen die in de intake worden besproken.

 

Onder deskundige begeleiding aan de slag in onze trainingsruimte.

Wilt u uw dagelijkse leven weer oppakken, sporten of revalideren na een operatie? Fysiotherapie Transvaalbuurt kan u daarbij helpen. Met nauwkeurig af te stellen apparatuur kunt u in onze trainingsruimte aan de slag op elk gewenst niveau. Door de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut is de kans op overbelasting of blessures gering.

Zelf aan de slag
.

Van ons krijgt u een programma waarmee u thuis zelf aan de slag kunt. Zo kunt u ook na behandeling verder werken aan uw lichaam en hierdoor voorkomen dat u opnieuw klachten krijgt.

Bij Fysiotherapie Transvaalbuurt kunt u binnen 24 uur terecht voor een 1e consult, zonder verwijzing!

Maak een afspraak