Fysiotherapie Amsterdam Oost

Bij Fysiotherapie Transvaalbuurt staat de beste zorg voor klanten centraal. Wij streven naar de optimale zorg door gebruik te maken van de beste apparatuur en professionele medewerkers. Zo streven we naar de beste fysiotherapie in Amsterdam Oost. Onze medewerkers hebben veel ervaring en spreken verschillende talen om zo de klant het best tot dienst te kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk dat er snel en makkelijk een afspraak gemaakt kan worden. Zo kunt u bij fysiotherapie Transvaalbuurt binnen 24 uur een afspraak hebben. Zo behandelen wij uw klachten zo snel mogelijk, met het beste eindresultaat. Dit alles draagt bij aan een fijne behandeling voor de klant, met uiteindelijk een behandeling die werkt! Indien u direct een afspraak wilt maken kan dat via ons telefoonnummer: 0628986276. Vanzelfsprekend kunt u ook direct bij ons langskomen op onze locatie in Amsterdam Oost.

Contact opnemen

Bij Fysiotherapie Transvaalbuurt kunt u binnen 24 uur terecht voor een 1e consult, zonder verwijzing!

Maak een afspraak

Verschillende behandelingen bij fysiotherapie Amsterdam Oost

Er zijn bij fysiotherapie Transvaalbuurt verschillende behandelingen mogelijk. Door de verschillende expertises van onze fysiotherapeuten en medewerkers kunnen wij vele behandelingen zelf doen. Denk aan behandelingen tegen spierklachten, therapie, ondersteuning na een operatie of zelfs behandeling aan huis. Wij van fysiotherapie Transvaalbuurt vinden het cruciaal om de juiste zorg te bieden, en dus ook veel verschillende mogelijkheden aan te bieden voor behandelingen. De verschillende talen die onze medewerkers spreken maken het gemakkelijk voor internationale patiënten om hun problematiek uit te leggen. Goede zorg begint bij goede communicatie. Twijfelt u of wij kunnen helpen bij uw klachten? Neem dan gerust contact met ons op. Fysiotherapie Transvaalbuurt helpt graag! Bel ons via 0628986276, bereik ons via WhatsApp op +31628986276, email ons op info@fysiotherapietransvaalbuurt.nl of kom langs op de Joubertstraat 15F in Amsterdam Oost.

Behandelingen bekijken

Samenwerkingspartners

Eerste afspraak fysiotherapie Amsterdam Oost 

Bij de eerste afspraak zullen onze medewerkers van Fysiotherapie Transvaalbuurt een verkennend gesprek aangaan. Klanten geven aan wat voor problemen zij ondervinden, en wij zoeken dan samen naar de beste behandeling. Omdat voorkeuren per persoon verschillen behandelen wij per persoon naar aanleiding van het verkennende gesprek. Zo bieden wij de beste zorg per persoon. Ook werken we bij fysiotherapie Transvaalbuurt met de beste apparatuur en werken we samen met verschillende zorgverzekeraars. Neem vooral contact met ons op om een eerste afspraak te maken. Dan kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Betrouwbaarheid fysiotherapie Amsterdam 

Naast goede communicatie en snelle afspraken is het natuurlijk belangrijk dat uw fysiotherapie betrouwbaar is. In Nederland zijn hier verschillende keurmerken voor die door onafhankelijke partijen worden uitgegeven. Op deze manier weet u als patiënt dat de fysiotherapeut betrouwbaar en professioneel te werk gaat. Fysiotherapie Transvaalbuurt staat dan ook ingeschreven bij het ‘Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten’ en het ‘Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie’. Deze kenmerken garanderen betrouwbaarheid, gedragsregels, nascholing en kwaliteit. Daarnaast werken we bij fysiotherapie Transvaalbuurt samen met de Amsterdamse gemeente, het OLVG en de Amsterdamse GGD. Neem contact met ons op indien u twijfelt of onze behandelingen mogelijk uw klachten kunnen verhelpen.